گل عسل با رایحه ای شبیه به عسل
در این مقاله از وبلاگ علی ولی میخواهیم به معرفی گل عسل (با نام دیگر آلیسوم) که از گلهای زیبا و جذاب است بپردازیم. این گل اصالتاً مربوط به مناطق آفریقا و اروپا میباشد. دلیل نامگذاری این گل، به این نام عطر بسیار خوش و مشابه عسل و همچنین شهد شیرین آن میباشد.
گل عسل (نام علمی: Lobularia maritima) رشدی در حدود 20 تا 120 سانتی متر دارد. این گل جذاب و خاص رشد علفی داشته و برای پوشش و مرزبندی هم بسیار زیبا و کاربردی است. گل عسل، با رشد خوشهای در انتهای ساقه و در رنگبندی متنوع قرمز، سفید و یاسی میباشد.
آنچه در این مطلب میخوانید:
Toggleانواع گل عسل
گل عسل، مانند گلها و گیاهان زندهی دیگری، دارای انواع و گونههای متفاوتی است که در این قسمت به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
رویال کارپت
این نوع، از گل عسل دارای گلهایی با رنگ ارغوانی میباشد.
لیتل دوریت
این نوع، گل هایی زیبا و جذاب، با رنگ سفید دارد.
روسی اودی
این نوع از گل عسل، دارای گلهای خمیده با رنگ صورتی میباشد.
اسنو کلوت
این نوع، گلهایی با رنگ سفید دارد.
ویولت کوئین
این نوع از عسلیها، گلی جذاب با رنگ بنفش میباشد.
اصول مراقبت از گیاه عسل
گیاه عسل و یا آلیسوم از گیاهان مقاوم است و یکی از مزایای بارز آن، گلدهی، حتی در سخت ترین شرایط است. اما این به منظور عدم مراقبت نیست و باید نیازها و اصول مراقبت مخصوص این گل را رعایت کرد. در این قسمت از مطلب به نکات مراقبت از این گیاه خواهیم پرداخت.
خاک مناسب
این گیاه حساس به نوع خاصی از خاک یا کود نیست و با هر نوع خاکی سازگاری دارد، ولی در خاک با زهکشی مناسب شرایط رشدی بهتر و افزایش گلدهی را تجربه میکند. در صورت توقف در رشد، به تعویض گلدان نیاز دارد.
آبیاری کافی
از مهم ترین اصول مراقبت از گیاه عسل، آبیاری آن میباشد. آبیاری این گیاه باید کم تا متوسط باشد. زمانی باید به آن آب بدهید که خاک کاملاً خشک شده باشد.
نور کافی
مناسب ترین نور برای این گل نور غیر مستقیم است. نور مستقیم خورشید باعث سوختن برگهای آن خواهد شد.
اگر خواهان کاشت این گیاه در باغچه هستید، آن را در جایی بکارید که سایه مناسب و کافی دارد. بهترین مکان برای قرار دادن آن پشت پنجره های جنوبی است.
دمای مناسب
این گیاه به دمای بالا حساس است. بهترین و مناسب ترین دما، برای رشد این گل، دمایی در حدود 18 تا 25 درجه سانتیگراد است. توجه داشته باشید که گرما رشد آن را کند میکند.
کاربرد گیاه عسل
گلهای عسل جهت پوشش روی زمين و یا به صورت گلدان در فضای باز، ظاهر بسیار زیبا و جذابی را ایجاد میکند.
نحوه تکثیر گل عسل
تکثیر گیاه عسلی از روش کاشت بذر میباشد. برای استفاده از این روش، باید بذرها را 40 روز قبل از پایان فصل زمستان در منزل بکارید. اگر قصد کاشت بذرها را در باغچه و فضای باز دارید، باید این کار را در فصل بهار انجام دهید.
برای کاشت بذر میتوانید حتی آن ها را روی خاک بریزید. بهترین دما برای کاشت بذرها 15 تا 25 درجه است. سپس گلدان را در آفتاب قرار داده و بعد از گذشت سه هفته، جوانه زنی اتفاق میافتد و سپس میتوانید آنها را به زمین و باغچه مورد نظر انتقال دهید.
گلدهی گل عسل بسیار طولانی است، یعنی از اواخر بهار تا اواخر پاییز، به مدت شش ماه میباشد.
بیماری و آفات در گیاه عسل
عسل ها به طور معمول، کمتر در معرض خطر حمله آفات هستند؛ اما درصورت عدم مراقبت درست، احتمال ایجاد آسیب وجود دارد. سعی کنید که گیاه، مدت طولانی در سایه کامل نباشد و نور کمی به آن برسد. از خاک سبک با زهکشی بالا استفاده نمایید تا از حمله آفات جلوگیری شود.
سؤالات متداول کاربران درباره گل آلیسوم
دمای مناسب برای رشد گل عسل چند درجه است؟
دمای 18 تا 25 درجه بهترین و مناسب ترین دما برای رشد ایده آل این گل است.
گل عسل چند نوع دارد؟
رویال کارپت، لیتل دوریت، روسی اودی، اسنو کلوت و ویولت کوئین چند نوع از انواع این گل می باشد
سخن آخر
گل آلیسوم با نام دیگر گل عسلی از گل های بسیار زیبا و جذاب با رنگبندی قرمز، سفید و یاسی است. دلیل نامگذاری این گل به نام عسلی، عطر خوش شبیه به عسل، و شیرین بودن طعم آن است. عسل ها دارای انواع زیادی هستند.
در مطلب بالا به طور کامل این گل را معرفی کرده و به انواع و نیازها و اصول مراقبت از آن پرداختیم. با درج دیدگاه مارو خوشحال و از نظرتون آگاه کنید.
درباره تیم محتوا و پشتیبانی
ما در تیم تولید محتوای سایت آکادمی علی ولی در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی در زمینه گل آرایی و راههای کسب درآمد از آن را برای شما فراهم کنیم.
نوشته های بیشتر از تیم محتوا و پشتیبانی
دیدگاهتان را بنویسید