آموزش برگ آرایی باکس [ویدئو]
سلام و درود. امیدوارم که حالتون بهترین باشه. در این آموزش جدید از ویدئوهای آموزشی آکادمی علی ولی با آموزش برگ آرایی باکس گل همراه شما هستیم.
سوال خیلی از افراد از ما این بود که باکس گل را چطور باید برگ آرایی کرد؟
هر زمانی که قصد گل آرایی در سبد یا باکس را داشته باشید، اول باید برگ آرایی را انجام دهید.
در گل آرایی سه فرم داریم. فرم هندسی مانند باکس مربع و مستطیل، طبیعت گرا (الهام گرفته از شاخ و برگ درختان) و فرم آزاد (ترکیبی از طبیعت گرا و هندسی).
آنچه در این مطلب میخوانید:
Toggleآموزش برگ آرایی باکس گل
در این آموزش برگ آرایی باکس قصد داریم که باکس گل را به صورت طبیعت گرا (نظم در عین بی نظمی) درست کنیم و از انواع برگ های سیکاس، عبایی، کردلین، شمشیری، انجیری، اکالیپتوس و… استفاده کنیم.
نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که در برگ آرایی نیازی نیست که از یک برگ تعداد بالایی داشته باشیم، پس بجای تعداد برگ زیاد با تعداد کم ولی تنوع بالا برگ آرایی میکنیم.
به باکس توجه میکنیم. چون در این آموزش برگ آرایی باکس ما دسته دارد، باید طوری برگ آرایی و گل آرایی انجام شود که دسته پوشانده نشود.
زیر کار از اسفنج خشک و روی کار از اسفنج آبکش استفاده میکنیم و برای زیر اسفنج آبکش هم فویل میزنیم.
برای شروع از یک یا دو برگ سیکاس استفاده میکنیم. خود برگ سیکاس را می توان فرم داد. برگ های سیکاس را کنار اسفنج و برگ های دراسنا را روی اسفنج میزنیم.
نکته ای که درمورد برگ عبایی وجود دارد این است که می توانید ساقه را برش داده و به حالت تا شده روی اسفنج بزنید.
برگ بعدی برگ ارکس است که از برگ های لیندا ظریف تر است. با استفاده از برگ های دراکس برای نمای دور باکس استفاده میکنیم.
از برگ های سیکاس و انجیری تخت هم برای دو سمت باکس و برگ های کردلین را به جلوی باکس میزنیم.
همچنین از برگ های اکالیپتوس هم برای کناره ها استفاده میکنیم.
اگر اصول برگ آرایی رعایت شود بسیاری از مواقع به گل های زیادی نیاز نیست. اصول برگ آرایی به این معناست که برگ اکالیپتوس در کناره ها کار شود.
در ابتدا یا انتهای برگ آرایی باکس از برگ های شمشیری هم استفاده کنید. هر کجای اسفنج که خالی بود با برگ های انجیری و بلالی پوشش دهید.
در این مرحله از آموزش برگ آرایی، یک نقطه ی کانونی را ایجاد میکنیم که توجه و دید مخاطب به کار جلب شود. برای این کار از خوشه های انگور برای جلوی باکس استفاده میکنیم.
با استفاده از اسپری براق کننده کاسپین کار را براق تر میکنیم (میتوانید بجای اسپری از روغن بلگ هم میتوانید استفاده کنید چون از اسپری هم بهتر میباشد)
توجه داشته باشید که زمانی که دسته های باکس را به دست می گیریم برگ ها حرکتی نمیکنند.
می توانید با توجه به سلیقه ی خود یا مشتری از چند گل ظریف هم استفاده کنید ولی برگ آرایی به تنهایی هم زیبایی و جذابیت خود را دارد.
سوالات متداول کاربران پیرامون آموزش برگ آرایی باکس گل
انواع فرم گل آرایی و برگ آرایی چیست؟
در گل آرایی و برگ آرایی سه فرم هندسی (باکس مربع و مستطیل)، طبیعت گرا (الهام گرفته از طبیعت و شاخ و برگ درختان) و فرم آزاد (ترکیبی از طبیعت گرا و هندسی) داریم.
در برگ آرایی بیشتر از چه برگ هایی استفاده می شود؟
در برگ آرایی از برگ های عبایی، دراسنا، سیکاس، شمشیری، اکالیپتوس، کردلین، انجیری، لیندا و…. استفاده میشود که زیبایی و جذابیت زیادی دارند.
سخن آخر
برگ آرایی، مانند گل آرایی بسیار زیبا و جذاب است. در باکس و سبد برگ آرایی باید به اصول برگ آرایی توجه داشت و کاملا آنها را رعایت کرد. در گل آرایی باید اول برگ آرایی را انجام داد. برگ های زیبا و تازه ی عبایی، سیکاس، لیندا، کردلین ابلق، انجیری تخت، شمشیری و…. برای برگ آرایی سبد و باکس های گل استفاده میشود و باعث ظاهر زیبا و چشم نواز میشود.
آموزش برگ آرایی باکس رو با باهم دیدیم و این کار جذاب رو یاد گرفتیم. اگر سوالی براتون باقی مونده در بخش نظرات از ما بپرسید. 😊
درباره تیم محتوا و پشتیبانی
ما در تیم تولید محتوای سایت آکادمی علی ولی در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی در زمینه گل آرایی و راههای کسب درآمد از آن را برای شما فراهم کنیم.
نوشته های بیشتر از تیم محتوا و پشتیبانی
دیدگاهتان را بنویسید